SERVICII DE CURĂŢENIE

CURĂŢAT MOCHETĂ

Pentru curăţare mochetă birouri se foloseşte un procedeu profesional, fiind rare situaţiile când compoziţia materialului(ţesătura) nu permite procedeul folosirii aspiratorului injectie-extracţie. În acest caz se va trece la procedeul de spălare-curăţare cu ajutorul spumei active.

De cele mai multe ori clienţii apelează la firme de curaţenie pentru curăţarea mochetei la domiciliul clientului, pentru spălarea mochetei în restaurant sau pentru curăţat mochete în cluburi.

Spălarea mochetei prin şamponare cu ajutorul detergenţilor cu spumă activă trebuie făcută periodic pentru a prelungi durata de viaţă a mochetei şi întreţinerea acesteia. Curătare mochetă lipită la domiciliu reprezintă o soluţie la îndemâna tuturor clienţilor. Pentru a nu provoaca deteriorarea materialului şi a îngreuna curăţarea acesteia optaţi măcar o dată pe lună la acest procedeu.

Avem oferte pentru spălat mocheta restaurant, curăţat mochete cluburi la preturi accesibile tuturor clienţilor şi se vor calcula în funcţie de suprafaţa mochetei şi de gradul de dificultate, care este dat şi de obiectele aflate în spaţiul unde aceasta este amplasată. În general clienţii când găsesc pe mocheta sau pe covor gumă de mestecat sau orice altceva, acţionează imediat cu diferite solutii pentru a le îndeparta, deteriorând astfel ţesătura materialului.

Etapele pe care le urmăm:
  • Curăţarea petelor de pe suprafaţa murdară;
  • Îndepărtarea gumei de mestecat;
  • Spălatul suprafeţei cu aparatul mono-disc;
  • Curăţarea materialului cu aspirator injecţie-extracţie;
  • Clătirea în profunzime a ţesutului, limpezind cu apă curată;
  • Igienizarea totală a mochetei sau a covorului cu parfumuri;

  • Sună acum la firma noastră de curăţenie 0746 607 379 sau 0734 494 687