SERVICII DE CURĂŢENIE
 

DESPRE NOI

Noi Valy Nela Clean, suntem o echipa tanara si dinamica dornica de performanta. In permanenta cautam sa satisfacem nevoile clientilor nostri, oferindu-le servicii complexe si de calitate executate cu solutii profesionale bazandu-ne pe o tehnica de varf, menirea nostra fiind satisfacerea celor mai inalte exigente. Ne caracterizeaza profesionalismul, flexibilitatea, promptitudinea si increderea de care am dat si dam dovada in continuare. Completeaza formularul si spune-ne cat de multumit esti de serviciile noastre!

Ce presupune activitatea firmei Valy Nela Clean?

Utilizand echipamente de ultima generatie si produse 100% ecologice, specialistii nostri se deplaseaza in locatiile stabilite de dvs si isi desfasoara activitatea in functie de tipul de curatenie care se solicita . Firma noastra de curatenie utilizeaza solutii de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat. Masinile noastre sunt produse de marci consacrate iar solutiile ecologice de care ne folosim sunt profesionale aprobate de Ministerul Sanatatii si respecta normele Uniunii Europene.

 

Oameni potriviti la locul potrivit

Cu Firma de curatenie Valy Nela Clean, clientii nostri pot dispune nu doar de o firma de curatenie ci de toate resursele de care au nevoie, in locul si in momentul in care au nevoie.

Sună acum la firma noastră de curăţenie 0746 607 379 sau 0734 494 687